Blogs laten plaatsen en blogs laten schrijven zijn belangrijk voor je ranking in Google. Als je blogs laat plaatsen op relevante website met in de content jou zoekwoorden + backlinks daar naartoe zal je stillaan gaan stijgen in Google. Blogs laten plaatsen is een vorm van linkbuilding die echt werkt!

Linkbuilding via blogs op andere websites zijn één van de belangrijkste factoren van een linkbuildingstrategie .  In de wetenschappelijke literatuur zijn de meest relevante artikelen en onderzoekers over het algemeen diegene die het meest worden geciteerd in andere publicaties, aangezien de reputatie van de referent ook waarde toevoegt aan het genoemde werk en vice versa.

In zoekmachines hebben de website-autoriteit en pagerank vergelijkbare principes. In dit artikel begrijp je hoe dit werkt binnen het Content Marketing -universum.

Relevante Blogs laten plaatsen

Waarom Blogs laten plaatsen en wat zijn de voordelen van bloggen voor bedrijven en marketing? Met bijna 4 miljard mensen wereldwijd die momenteel verbonden zijn met internet, is er nooit een beter moment geweest voor bedrijven om bloggen op te nemen in hun marketingstrategie. Bloggen zorgt niet alleen voor meer websiteverkeer en promoot uw producten en diensten, maar het helpt u ook om vertrouwen op te bouwen bij uw potentiële klanten. Er zijn veel voordelen verbonden aan Blogs laten plaatsen voor bedrijven, opgelet de blogs moeten wel relevante inhoud bevatten die inkomende links en verkeer naar uw site genereert.

Blogs laten plaatsen op internationale websites

Door het plaatsen van blogs op internationale domeinen  zullen uw zoekwoorden en uw website voor Google veel interessanter worden dan wanneer de blog op een Belgische of Nederlandse domein staat. We kiezen er ook voor om onze blogs te schrijven in het Engels maar uiteraard zal uw zoekwoord in het Nederlands staan, anders kan het zoekwoord geen waarde krijgen. Engelse blogs hebben natuurlijk een veel groter bereik dan blogs in het Nederlands geschreven. Gewoonweg omdat er meer mensen Engels spreken en lezen dan Nederlands. Google waardeert blogs in het Engels meer dan wanneer de blogs in onze moedertaal worden geschreven. Wanneer er veel geschreven wordt over uw website in het Engels in combinatie met verschillende sterke zoekwoorden die gekoppeld worden dan wordt uw website interessanter voor Google en zal uw ranking sterk toenemen!

De websites waarop wij onze blogs plaatsen hebben een zeer sterke Domein Rating van minimaal 30 DR per blog. Door het toepassen van onze internationale blog techniek zal uw webite een enorme boost krijgen. U zal  binnen een paar weken al een groot verschil zien!

Opgelet wij kunnen blogs schrijven en plaatsen in alle talen: Nederlands, Duits, Spaans, Frans, Engels …

Onze blog pakketen met Tiered linkbuilding

Wij hebben een groot netwerk aan websites met subdomeinen die zijn opgezet voor linkbuilding. Deze domeinen hebben een hoge autoriteit en zijn ingedeeld in relevante niche categorieen. Ons netwerk bestaat uit ongeveer 30.000 subdomeinen. Bij een linkbuilding campagne worden er een aantal posts aangemaakt met links rechtstreeks naar de website. Dit wordt Tier 1 genoemd. Deze worden automatisch gepubliceerd over een aantal maanden. De andere posts die ook automatisch worden gepubliceerd linken weer naar de Tier 1 posts. Dit wordt multitier linkbuilding genoed. Het is de meest krachtige linkbuilding techniek die door linkbuilding bedrijven wordt gebruikt.

blogs late plaatsen

Afzonderlijke blogs  op relevante websites

Afzonderlijke Blogs laten plaatsen kan ook natuurlijk, we beschikken over meer dan 600 root domeinen in verschillende niches. De prijs voor het plaatsen van 1 blog is 35 euro. Wilt u de blog door ons laten schrijven dat kan ook aan 25 euro.

Enkele voorbeelden van geplaatste blogs:

http://www.mauriciotravels.com/nl/2020/10/kies-je-voor-shuttle-of-valet-parking/
https://www.selfgrowth.com/articles/some-most-impgortant-truck-movement-reime
http://global-taxi-antwerpen.be/2020/05/18/op-vakantie-in-eigen-land/
http://www.seobureau.be/2018/04/17/factoren-die-de-kosten-van-google-adwords-bepalen/
https://huisverbouwen.wordpress.com/2020/10/20/diy-regenwaterbuffer-maken/
http://www.neytinterieur.be/uncategorized/advies-om-glans-in-uw-marmer-terug-te-krijgen/
http://www.chavattehuurwagens.be/algemeen/heb-je-verhuishulp-nodig/
https://bouwinspiratie.jouwweb.nl/welke-classificaties-gekeurde-sloten-bestaan-er
https://woon-tips3.webnode.be/waarom-kiezen-voor-een-cilinderslot/
https://www.luchtdicht-bouwen-expert.be/uncategorized/van-lekkages-tot-adviezen-de-loodgieter-staat-er-klaar-voor
http://www.demirbouw.be/uncategorized/waarom-je-jouw-huis-eens-moet-laten-inspecteren-door-een-loodgieter
http://www.heelveeltuinartikelen.be/uncategorized/wat-is-nu-het-gevaarlijkste-ongedierte/
http://www.detuinmeubelspecialist.be/uncategorized/ongedierte-is-nooit-welkom
https://bouwgarant.jouwweb.nl/de-loodgieter-helpt-graag-bij-het-verbouwen-of-verhuizen
http://www.woningenbouw.be/uncategorized/heb-je-hulp-nodig-bij-het-verhuizen-bel-de-loodgieter-maar-op
http://www.bouwtradex.nl/overig/waarom-een-loodgieter-onmisbaar-is-bij-het-verbouwen/

 

Hoe werken we ?

  • Onze zoekmachine marketing experts ontwikkelen kwalitatieve, relevante websites waar uw backlinks komen te staan.
  • Onze ervaren content professionals schrijven kwaliteitsartikelen op maat met uw backlinks erin.
  • Onze linkbuilders plaatsen de artikelen op websites met een hoge SEO waarde met een permanente natuurlijke do follow link naar uw website.

Onze linkbuilding pakket prijzen

Linkbuilding kopen

 

De voordelen van bloggen voor bedrijven

Een vraag die veel mensen stellen na het starten van een bedrijf, is of bloggen de moeite waard is .

Kort antwoord: Ja! En hier de redenen waarom we dat zeggen.

1. Het helpt verkeer naar uw website te leiden.
Steek je hand op als je meer websitebezoekers wilt. Ja ik ook.

Denk nu eens na over de manieren waarop mensen uw website vinden:

Ze kunnen je naam rechtstreeks in hun browser typen, maar dat is voor een publiek dat je al hebt. Ze weten wie je bent, je staat op hun radar en dat helpt je niet om meer verkeer te krijgen bovenop wat je al krijgt. Je zou voor verkeer kunnen betalen door een e-maillijst te kopen ( waag het niet! ), ze op te blazen en te hopen dat sommige mensen de e-mails openen en doorklikken. Maar dat is duur en, weet je, illegaal . Je zou voor verkeer kunnen betalen door tonnen betaalde advertenties te plaatsen , wat niet illegaal is, maar nog steeds vrij duur. En zodra u geen geld meer heeft, komt uw verkeer ook niet meer. Dus, hoe kunt u nieuw verkeer of nieuwe lezers naar uw site trekken? Dat kan door te bloggen en je site te optimaliseren voor zoekmachines .

Dit is hoe het werkt.

Bedenk hoeveel pagina’s je website heeft. Waarschijnlijk geen ton, toch? En bedenk hoe vaak u die pagina’s bijwerkt. Waarschijnlijk niet zo vaak, toch?

Welnu, bloggen is een geweldige manier om beide problemen op te lossen.

Elke keer dat u een blogpost maakt en publiceert, is het weer een geïndexeerde pagina op uw website, wat betekent dat u nog een kans krijgt om op de pagina met zoekresultaten van zoekmachines (SERP) te verschijnen en verkeer naar uw website te genereren in organisch zoeken.

We zullen wat later ingaan op meer van de voordelen van bloggen over uw SEO, maar het is ook een extra signaal voor Google en andere zoekmachines dat uw website actief is, en ze zouden regelmatig moeten inchecken om te zien welke nieuwe inhoud naar boven komt .

U kunt bloginhoud hergebruiken voor sociale media.

Bloggen voor uw bedrijf helpt u ook om ontdekt te worden via sociale media. Elke keer dat u een nieuw artikel maakt, maakt u inhoud die mensen kunnen delen op sociale netwerken – Twitter, LinkedIn, Facebook, Pinterest – waarmee u uw bedrijf kunt blootstellen aan een nieuw publiek dat u misschien nog niet kent.

Bloginhoud helpt ook om uw aanwezigheid op sociale media in stand te houden.

In plaats van je socialemediamanager altijd te vragen om gloednieuwe inhoud voor sociale media te maken (of die inhoud zelf te maken), kan je blog dienen als die opslagplaats van inhoud.

Je vergroot je sociale bereik met blogcontent en trekt nieuwe websitebezoekers naar je blog via je sociale kanalen. Een behoorlijk symbiotische relatie, moet ik zeggen.

3. Het helpt verkeer om te zetten in leads.
Nu er wat verkeer naar uw site komt via uw blog, heeft u de mogelijkheid om dat websiteverkeer om te zetten in leads.

Zoals elke blogpost die je schrijft een andere geïndexeerde pagina is, is elke post een nieuwe kans om nieuwe leads te genereren .

De manier waarop dit werkt is eenvoudig: voeg gewoon een lead-genererende call-to-action toe aan elke blogpost.

Vaak leiden deze call-to-actions tot zaken als gratis e-boeken, whitepapers, factsheets, webinars, proefversies of eigenlijk alle content waarvoor iemand zijn informatie zou willen uitwisselen.

Om heel duidelijk te zijn voor iedereen die niet bekend is met hoe traffic-to-lead-conversies werken, is het zo simpel als dit:

Bezoeker komt naar website
Bezoeker ziet call-to-action voor gratis aanbod
Bezoeker klikt op call-to-action en komt op een bestemmingspagina, die een formulier bevat dat ze kunnen invullen met hun informatie
Bezoeker vult het formulier in, dient informatie in en ontvangt de gratis aanbieding
Als je in deze blogpost naar beneden scrolt, zie je een call-to-action-knop.

In feite heeft 99,9% van de blogposts die we publiceren call-to-action-knoppen , en die van jou ook. Zo zet u uw websiteverkeer om in leads voor uw verkoopteam.

Opmerking: niet alle bloglezers worden leads, en dat is oké. Niemand converteert 100% van de mensen die hun blog lezen in leads. Ga gewoon bloggen, zet call-to-actions op elke blogpost, stel een benchmark voor bezoekers-naar-lead conversieratio voor jezelf in en streef ernaar om de benchmark elke maand te verbeteren.

Blogs zorgen  voor resultaten op de lange termijn.

De beste zakelijke blogs beantwoorden veelgestelde vragen van hun lezers en klanten.

Als u consequent waardevolle inhoud of artikelen voor uw doelgroep maakt, wordt u in hun ogen een marktleider of autoriteit.

Kun je je de impact voorstellen van het verzenden van een educatieve blogpost die je hebt geschreven om dingen op te helderen voor een verwarde klant? Of hoeveel deals een verkoper nog zou kunnen sluiten als hun leads bloginhoud zouden ontdekken die door hun verkoper is geschreven?

“Gezag vestigen” is geen ijdelheidsmaatstaf die zo concreet is als verkeer en leads, maar het is behoorlijk krachtig spul. U kunt het gebruiken om sales enablement te meten .

Want dat zijn uiteindelijk veel van je blogposts.

Denk er over na:

Stel dat prospects antwoorden vinden op hun alledaagse vragen via blogposts die zijn geschreven door mensen bij uw bedrijf. In dat geval is de kans veel groter dat ze in de verkooptrechter komen en vertrouwen op wat je te zeggen hebt, omdat je ze in het verleden hebt geholpen – zelfs voordat ze geïnteresseerd waren om iets van je te kopen.

Prospects die uw blogposts hebben gelezen, komen doorgaans in de verkooptrechter met meer kennis van uw producten en diensten, uw plaats in de markt en uw branche. Dat zorgt voor een veel productiever verkoopgesprek dan een gesprek tussen twee relatieve vreemden.

Verkopers die specifieke vragen tegenkomen die een diepgaande uitleg of een gedocumenteerd antwoord vereisen, kunnen putten uit een archief met blogposts. Deze artikelen helpen niet alleen het verkoopproces sneller te laten verlopen dan wanneer een verkoper de activa helemaal opnieuw zou moeten creëren, maar ze positioneren de verkoper als een nuttige hulpbron voor hun prospect – en helpen zo om vertrouwen op te bouwen.

Bloggen helpt bij linkbuilding.

Inkomende links of backlinks behoren tot de 200 factoren die het Google-algoritme in overweging neemt bij het rangschikken van een site op de resultatenpagina van de zoekmachine. Veel experts en eigenaren van kleine bedrijven zijn ook van mening dat backlinks de 3e meest cruciale factor zijn bij zoekmachineoptimalisatie.

Hoewel het genereren van inkomende links essentieel is, zegt 41% van de SEO-experts dat linkbuilding het meest uitdagende onderdeel is van zoekoptimalisatie.

Wanneer u artikelen maakt die niet alleen waardevol zijn voor uw potentiële klanten, maar ook voor andere bedrijven die uw publiek als marktleiders ziet, is het gemakkelijker om relevante links te krijgen.

Links naar gezaghebbende websites dienen als een blijk van vertrouwen of aanbeveling van andere websites. En het geeft Google een signaal dat u betrouwbaar bent en een expert in uw branche.

Een ander voordeel van backlinks is dat ze u helpen uw domeinautoriteit op te bouwen , wat uw algehele vindbaarheid in zoekmachines helpt verbeteren.

Het zorgt voor resultaten op de lange termijn.

Het zou fantastisch zijn als je een reis naar Hawaï zou kunnen maken, naar de sportschool zou kunnen gaan en zoveel uren zou kunnen slapen als je wilt, en toch verkeer naar je site zou kunnen trekken.

Maar goed nieuws! Dat is wat Blogs laten plaatsen doet – voornamelijk via zoekmachines.

Dit is wat ik bedoel:

Stel je voor dat je op zondag een uur gaat zitten om een ​​blogpost te schrijven en te publiceren. Laten we zeggen dat een blogpost je 100 views en tien leads op maandag oplevert. Je krijgt dinsdag nog eens 50 weergaven en vijf leads, omdat nog een paar mensen het op sociale media vinden en sommige van je abonnees verstrikt raken in hun e-mail en RSS. Maar na een paar dagen verstomt de meeste fanfare van die post en heb je 150 views en 15 leads gescoord.

Het is nog niet voorbij.

Aangezien dat bericht nu in de ranglijst staat, betekent dit dat u de komende dagen, weken, maanden en jaren verkeer van dat blogbericht kunt blijven ontvangen. Dus hoewel het misschien als de eerste dag aanvoelt, werkt bloggen in werkelijkheid meer als volgt:

Dus terwijl je je sluimeralarm indrukt, surft in Hawaï en ijzer pompt, zorg je ook voor verkeer en leads. De moeite die je gisteren hebt gedaan, kan in de toekomst leiden tot honderdduizenden views en leads.

Bovendien kunt u op veel creatieve manieren inkomsten genereren met uw bloginhoud. Met bedrijfsmodellen zoals affiliate marketing kun je inkomsten genereren door te bloggen over vrijwel elk onderwerp – van make-up en schoonheid tot kamperen en motorfietsen.

Er is een grote verscheidenheid aan partnerprogramma’s waar u inkomsten kunt genereren door mensen door te verwijzen naar relevante producten en diensten.

Als het gaat om bloggen, zal het grootste deel van uw omzet waarschijnlijk afkomstig zijn van uw oudere artikelen.

Meer dan de helft van het verkeer dat elke maand op de Hubspot-blog wordt gegenereerd, is afkomstig van berichten die in voorgaande maanden zijn gepubliceerd. Ze komen uit oude berichten.

Hetzelfde geldt voor de leads die in een huidige maand zijn gegenereerd – ongeveer 90% van de leads die we elke maand genereren, is afkomstig van blogposts die in voorgaande maanden zijn gepubliceerd. Soms jaren geleden.

We noemen dit soort blogposts “compounding” posts. Niet elke blogpost past in deze categorie, maar hoe meer groenblijvende blogposts je schrijft, hoe groter de kans dat je op een van die samengestelde blogposts terechtkomt.

In ons onderzoek hebben we ontdekt dat ongeveer 1 op de tien blogposts uiteindelijk samengestelde blogposts worden .

Samengestelde blogberichten

Voor mij (en hopelijk voor jou) toont dit de schaalbaarheid van zakelijk bloggen aan.

Hoewel u misschien niet onmiddellijk resultaten ziet, kunt u na verloop van tijd rekenen op een voorspelbare hoeveelheid verkeer en leads voor uw bedrijf zonder enige extra investering in resources – het werk om dat verkeer en die leads te genereren is al gedaan.

7. Het helpt u bedrijfsnieuws te delen.
Een ander voordeel dat bloggen elk groot en klein bedrijf biedt, is een medium om hun bedrijfsnieuws en verhalen te delen. Blogs kunnen niet alleen artikelen bevatten, maar ook nieuws dat laat zien waar een bedrijf mee bezig is. Heb je een nieuwe contentmarketingmanager aangenomen? Deel het op je blog.

Online marketing- en branche-experts geïnterviewd? Plaats het op je blog. Heeft u een briljante case study die laat zien hoe uw producten en diensten klanten helpen? Vertel je publiek erover op je blog. Organiseert u een lokale beurs of beurs? Trommel de aandacht voor het even op via je blog.

Niet alleen maakt het delen van bedrijfsnieuws op uw blog uw merk menselijker, maar het helpt uw ​​publiek ook te zien dat u niet altijd bezig bent met verkopen.

Secundaire voordelen van zakelijk bloggen

Er zijn nog andere redenen waarom bedrijven een blog willen beginnen , maar ik denk dat ze kleiner zijn en afdwalen van de belangrijkste voordelen van bloggen.

Ik gebruik onze blog bijvoorbeeld graag om uitgebreide campagnes goedkoop uit te testen voordat ik veel geld en tijd in hun creatie investeer. Ik gebruik onze blog ook graag om onze persona beter te begrijpen. En hoewel dit niet hun primaire gebruik zou moeten zijn, zijn dit allemaal belangrijke voordelen van een zakelijke blog, maar voor mij zijn het secundaire voordelen.

Je hebt gezien welke voordelen Blogs laten plaatsen kunnen opleveren: meer verkeer, leads, autoriteit en een betere relatie met je publiek. En je staat ongetwijfeld te popelen om aan de slag te gaan.