Blogs laten Schrijven? Waarom zou je het uitbesteden aan een professionele content schrijver?

Bloggen is een belangrijk onderdeel van een goede online vindbaarheid in zoekmachines. Het kan leiden tot meer organisch verkeer naar je website en helpt je om kennis te delen, je bedrijf als expert te positioneren en een band op te bouwen met je doelgroep.

Het schrijven van een goede blog kost echter veel tijd, vooral als schrijven niet je kernactiviteit is. In dat geval is het uitbesteden van het bloggen een slimme oplossing.

Bij Blogs laten Schrijven werken we met professionele copywriters, die teksten teksten schrijven relevant aan jou zoekwoorden en website, dit alles voor een betaalbare prijs.

Hoe werkt Blogs laten Schrijven?

De prijs voor 1 blog is € 50 (content schrijven + plaatsen inbegrepen)
Vanaf 10 blogs: € 35 per blog (content schrijven + plaatsen inbegrepen)

We schrijven een relevante tekst van ongeveer 800 woorden met hierin 1 of 2 links naar jou website in verwerkt.

Blogs Laten Plaatsen voorbeelden

https://global-taxi-antwerpen.be/oude-taxi-als-sloopauto-verkopen
https://seobureau.be/blog/2023/04/24/seo-voor-coverbands
https://www.detrouwfeestdj.be/page/geef-je-trouwfeest-net-dat-beetje-extra-meer
https://www.eltotaxi.nl/post/taxi-parkeren-achter-afzetpalen-is-mogelijk
https://www.circus-tubantino.nl/page/evenement-organiseren-over-de-ziekte-van-hashimoto/
https://www.verlichtings-dienst.nl/page/wat-zijn-de-voordelen-van-led-tl-armatuur
https://www.interieurdecoratie-shops.nl/page/je-huis-uitbreiden-kies-dan-voor-een-woonuitbreiding/
https://www.sleutel-op-de-deur-bouwen.be/page/een-veranda-als-bijgebouw-gebruiken/

Waarom zijn blogs belangrijk?

Ze zorgen voor een hogere ranking van je website in Google, omdat je relevante informatie biedt. Je laat zien dat je een expert bent in je vakgebied, en potentiële klanten willen hun diensten of producten graag afnemen bij een expert. Blogs bieden je doelgroep de informatie die ze zoeken op een laagdrempelige manier. Bovendien zijn blogs gemakkelijk te delen via sociale media, waardoor je bereik groter wordt. Niet alleen je doelgroep, maar ook bijvoorbeeld journalisten zullen je sneller vinden. Met andere woorden: een goede blog zorgt voor meer bezoekers, meer bekendheid en dus meer leads.

Blogs laten Schrijven

Blogs laten Schrijven zijn belangrijk voor een hoge ranking in Google

Als je een website hebt en wilt dat deze hoog scoort in de zoekresultaten van Google, is het belangrijk om regelmatig nieuwe en relevante content te publiceren. Het schrijven van blogs is een effectieve strategie om je website te optimaliseren en een hoge ranking in Google te behalen. In dit artikel zullen we bespreken waarom het laten schrijven van blogs belangrijk is en hoe het bijdraagt aan een betere vindbaarheid in Google.

Waarom zijn blogs belangrijk voor SEO?

1. Toevoegen van nieuwe content

Het regelmatig publiceren van blogs zorgt ervoor dat je website constant nieuwe content bevat. Google waardeert websites die regelmatig nieuwe informatie delen en beloont ze met een hogere ranking. Blogs bieden je de mogelijkheid om relevante zoekwoorden op een natuurlijke en informatieve manier in je content te verwerken. Hierdoor vergroot je de kans dat je website gevonden wordt door gebruikers die op zoek zijn naar specifieke informatie.

2. Verbetering van de interne linkstructuur

Blogs kunnen worden gebruikt om interne links naar andere pagina’s op je website te creëren. Door relevante interne links toe te voegen, help je Google om de structuur van je website beter te begrijpen. Dit kan leiden tot een betere indexering van je pagina’s en een hogere positie in de zoekresultaten.

3. Verhogen van de autoriteit van je website

Het publiceren van kwalitatief hoogwaardige blogs kan bijdragen aan het opbouwen van de autoriteit van je website. Wanneer andere websites naar jouw blogs linken, geeft dit een signaal aan Google dat je content waardevol en betrouwbaar is. Dit kan resulteren in een hogere ranking en meer organisch verkeer naar je website.

Tips voor het laten schrijven van blogs

1. Kies relevante zoekwoorden

Voordat je een blog laat schrijven, is het belangrijk om te bepalen op welke zoekwoorden je wilt focussen. Doe zoekwoordenonderzoek om te achterhalen waar gebruikers naar op zoek zijn en welke zoektermen relevant zijn voor jouw niche. Gebruik deze zoekwoorden vervolgens op strategische plaatsen in je blog, zoals in de titel, tussenkopjes en de eerste alinea.

2. Houd de blog lengte in de gaten

Hoewel er geen vaste regels zijn voor de ideale lengte van een blog, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de inhoud waardevol en informatief is voor je lezers. Over het algemeen geldt dat blogs tussen de 500 en 1500 woorden het beste presteren. Zorg ervoor dat je voldoende informatie biedt en vermijd het schrijven van te lange of te korte blogs.

3. Optimaliseer je meta beschrijving

De meta beschrijving is een kort stukje tekst dat wordt weergegeven onder de titel en URL in de zoekresultaten. Het is belangrijk om een pakkende en relevante meta beschrijving te schrijven die gebruikers aanspoort om op jouw link te klikken. Zorg ervoor dat je zoekwoorden op een natuurlijke manier in de meta beschrijving verwerkt.

Keywords, Tags, Meta Beschrijving en Afbeeldingssuggestie

Keywords Tags Meta Beschrijving Afbeeldingssuggestie
Blogs laten schrijven, hoge ranking, Google SEO, content creatie, website optimalisatie Ontdek waarom blogs laten schrijven essentieel is voor een hoge ranking in Google. Leer hoe je relevante content kunt creëren en je website kunt optimaliseren. Afbeelding van een persoon die aan het schrijven is

Conclusie

Blogs laten schrijven is een belangrijke strategie om een hoge ranking in Google te behalen. Door regelmatig nieuwe en relevante content te publiceren, verbeter je de vindbaarheid van je website en vergroot je de kans om meer organisch verkeer aan te trekken. Zorg ervoor dat je je blogs optimaliseert met relevante zoekwoorden, interne links en een aantrekkelijke meta beschrijving. Volg deze tips en je zult de voordelen van blogs laten schrijven voor SEO ervaren.