linkbuilding adviseur gezocht? Dan zit je hier goed. Ons team bestaat uit SEO specialisten en linkbuilding experts met jarenlange ervaring. We hebben vele website hoog gerakt in google en kunnen iedereen zowel als groot of klein bedrijf linkbuilding adviseur verlenen.

Ondanks hoeveel SEO in de loop der jaren is geëvolueerd, blijft linkbuilding een van de belangrijkste componenten om goed te scoren in zoekmachines. Het is een eenvoudig concept: zorg dat zoveel mogelijk kwalitatieve en relevante websites teruglinken naar uw inhoud. De moeilijkheid zit echter in de uitvoering, waarbij verschillende vaardigheden betrokken zijn, zoals het maken van inhoud, onderzoek en outreach. Al deze dingen kunnen tijdrovend en moeilijk uit te voeren zijn.

Als u hulp nodig heeft bij uw strategie voor linkbuilding, dan is er dé linkbuilding adviseur

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO, dat één hoofddoel dient: uw bedrijf laten groeien.

Op zakelijk niveau kun je de volgende voordelen verwachten als je een linkbuilding consultant inhuurt:

  • Betere zoekresultaten: door meer gezaghebbende en relevante websites naar uw pagina’s te laten linken, verbetert u uw positie in Google voor bepaalde zoekwoorden. Naarmate uw pagina’s in de loop van de tijd hoger scoren, kunt u een toename van het verkeer verwachten, vooral als u op de eerste pagina terechtkomt.
  • Gekwalificeerde leads – Backlinks die afkomstig zijn van relevante sites, dienen ook als een manier om organisch verkeer te krijgen via mond-tot-mondreclame. Een andere website die naar uw pagina linkt, vraagt ​​hun gebruikers direct of indirect om uw inhoud of services te bekijken. Dit kan resulteren in een gestage stroom van gekwalificeerde leads als je eenmaal een netwerk van links hebt opgebouwd.
  • Partnerschappen – Backlinking-strategieën omvatten meestal een vorm van outreach om relaties te ontwikkelen met relevante websites in uw niche. Door dit proces ontdekt u potentiële mogelijkheden die verder gaan dan backlinks, zoals het cross-promotie van elkaars e-maillijsten.

Het plaatsen van een blog of artikel op relevante websites

Blogs werken echt, waarom? Wel omdat een blog alles bevat wat Google wil zien. Goed geschreven content die over een betaald onderwerp, dienst of product gaat met daarin enkele links naar de website van de klant, 1 of meerdere foto’s, eventueel een video …  Als deze blog over jou website op een andere relevante site staat met een hoge, DA, DR en TF waarde dan heb je link van zeer goede kwaliteit.

Voordelen van externe blogs plaatsen

Je krijgt legitieme links (soort van). Google wil niet dat je ” grootschalige ” links bouwt vanuit gastposts. In mijn ervaring is het publiceren van een paar gastberichten op relevante sites echter volkomen veilig en kan het je een boost in de ranglijst geven. Een gastpost op een grote site in uw niche kan u VEEL verwijzingsverkeer sturen.

En ook zo werken wij, als linkbuilding adviseur raad ik mijn klanten aan om nadien nog wat meer te doen dan alles blogs posten op andere websites.  Wij ontwikkelen zelf ook websites voor onze klanten, deze websites worden goed gnoptimalsieerd voor Google zodat er echt verkeer op komt. Dit is ook een extra meer waarde voor onze klanten want ze krijgen ook extra leads via de sites die wij hoog ranken in Google.

Bijvoorbeeld zoek je op het zoekwoord  “Auto opkoper Aalst” dan kom je onze website tegen : https://auto-opkoper-aalst.tweedehands-auto-verkopen.be die staat op plaats 3 in Google. Op deze site komt niet alleen backlinks van de klant te staan maar ook een logo met bedrijfsinfo.

2  de voorbeeld zoek je op het zoekwoord “tegen expertise Hasselt” dan kom je onze website tegen : https://tegenexpertise-hasselt.imella.be die staat op plaats 3 in Google. Op deze site komt niet alleen backlinks van de klant te staan maar ook een logo met bedrijfsinfo. Een 2 de website van ons namelijk https://tegenexpertise-hasselt.tegen-expertises.be staat op plaats 4 in Google met hierop dus ook een backlink en contactgegevens van de klant.

Enkele voorbeelden van geplaatste blogs:

http://www.mauriciotravels.com/nl/2020/10/kies-je-voor-shuttle-of-valet-parking/
https://www.selfgrowth.com/articles/some-most-impgortant-truck-movement-reime
http://global-taxi-antwerpen.be/2020/05/18/op-vakantie-in-eigen-land/
http://www.seobureau.be/2018/04/17/factoren-die-de-kosten-van-google-adwords-bepalen/
https://huisverbouwen.wordpress.com/2020/10/20/diy-regenwaterbuffer-maken/
http://www.neytinterieur.be/uncategorized/advies-om-glans-in-uw-marmer-terug-te-krijgen/
http://www.chavattehuurwagens.be/algemeen/heb-je-verhuishulp-nodig/
https://bouwinspiratie.jouwweb.nl/welke-classificaties-gekeurde-sloten-bestaan-er
https://woon-tips3.webnode.be/waarom-kiezen-voor-een-cilinderslot/
https://www.luchtdicht-bouwen-expert.be/uncategorized/van-lekkages-tot-adviezen-de-loodgieter-staat-er-klaar-voor
http://www.demirbouw.be/uncategorized/waarom-je-jouw-huis-eens-moet-laten-inspecteren-door-een-loodgieter
http://www.heelveeltuinartikelen.be/uncategorized/wat-is-nu-het-gevaarlijkste-ongedierte/
http://www.detuinmeubelspecialist.be/uncategorized/ongedierte-is-nooit-welkom
https://bouwgarant.jouwweb.nl/de-loodgieter-helpt-graag-bij-het-verbouwen-of-verhuizen
http://www.woningenbouw.be/uncategorized/heb-je-hulp-nodig-bij-het-verhuizen-bel-de-loodgieter-maar-op
http://www.bouwtradex.nl/overig/waarom-een-loodgieter-onmisbaar-is-bij-het-verbouwen/

Wij werken ook via Tiered linkbuilding of multi tier linkbuilding

linkbuilding adviseur

Tiered Linkbuilding of Multi Tier link building is enorm krachtig. De backlinks op de websites die verwijzen naar u website krijgen backlinks van Tier 2 websites, deze websites krijgen op hun beurt links van Tier 3 websites …

Zo bouwt onze linkbuilding adviseur een diagram van backlinks op die allemaal naar de Tier 1 verwijzen. Op die manier worden de backlinks naar jou website zeer krachtig. Multi Tier link building werkt 100 keer beter dan gewone linkbuilding. Multi Tier link building is een strategie die wij gebruiken om websites een echte boost te geven.

Ja ook in 2022 werkt het nog steeds erg goed. De vraag die we regelmatig krijgen is “Kan je uitleggen wat tiered link building is?“. Bij elke link building strategie is de belangrijkste taak om goede kwaliteit relevante links te krijgen naar je belangrijkste site ook wel geld site genoemd door veel mensen. Er zijn manieren om “white hat“ tiered link building methoden op te nemen, zelfs met alle updates van Google die nog steeds rankings kunnen verhogen zonder een negatieve impact.

Tiered link building betekent in feite dat je links bouwt vanuit verschillende bronnen naar je website. U kunt dit doen op verschillende manieren die worden beschouwd als “een volledig veilige“ tactiek. Een van de manieren om een goede solide links te krijgen zijn sterke blogs op zeer relevante websites. De best manier om dit te doen is door ons team in te schakelen, wij regelen de blogs voor u met daarin de backlinks naar uw website.

Hoe werken we dus ?

  • Dé linkbuilding adviseur en onze zoekmachine marketing experts en ontwikkelen kwalitatieve, relevante websites waar uw backlinks komen te staan.
  • Dé linkbuilding adviseur en onze ervaren content professionals schrijven kwaliteitsartikelen op maat met uw backlinks erin.
  • Onze linkbuilders plaatsen de artikelen op websites met een hoge SEO waarde met een permanente natuurlijke do follow link naar uw website.

Onze linkbuilding prijzen

linkbuilding specialist

Waarom samenwerken met een adviseur?

Krijgen uw pagina’s niet de gewenste vertoningen, klikken en conversies? Het is dan tijd om uw SEO-strategie via onze linkbuilding adviseur te heroverwegen. Toegegeven, veel factoren kunnen van invloed zijn op uw prestaties op zoekmachines. We durven er echter op te wedden dat als uw site ondermaats presteert, uw campagnes voor het opbouwen van links (of het ontbreken daarvan) een belangrijke rol spelen.

Linkbuilding is een cruciaal onderdeel van elke SEO-strategie. Als u een minimale inspanning in deze campagnes steekt of ze helemaal verwaarloost, mist u een enorme kans om uw positie te verbeteren. Dat is waar linkbuildingdiensten kunnen helpen bij uw zoekmachineoptimalisatie.

Het goede nieuws is dat u uw campagnes niet zelf hoeft te beheren – dat is waar wij als linkbuilding adviseur van pas komt om u te helpen! Als ervaren linkbuilding adviseur  neemtwij  u deze kritische SEO-component uit handen.

Als je al bekend bent met SEO, heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van advies voor linkbuilding. Maar weinig websites begrijpen het concept echt.

Dus, wat is werken met een linkbuilding adviseur?

Linkbuilding is de praktijk om websites naar uw website te laten linken. Het ultieme doel? Krijg meer verkeer en verbeter uw positie in zoekmachines zoals Google.

En dat is het in een notendop! Het klinkt eenvoudig genoeg, maar het omvat veel meer complexiteiten. Zelf in de praktijk brengen is nog moeilijker. Je moet bekwaam zijn in meerdere strategieën, waaronder contentmarketing, outreach en zelfs technische SEO. Het kost eigenlijk best wat moeite om links naar je website te bouwen.

Zelfs als u een kwaliteitsblog schrijft voor gastbloggen, betekent dat niet dat u automatisch kwaliteitsbacklinks krijgt. Niet alle sites resulteren in een goede backlink. Een gastpost van een site van lage kwaliteit resulteert in een backlink van lage kwaliteit, wat uw linkprofiel kan beschadigen.

Gelukkig kan een linkbuilding adviseur  om het hele proces managen. Onze professionals bedenken de perfecte strategie voor uw site en beantwoorden al uw vragen. Bekijk hoe we kunnen helpen door vandaag nog een adviesgesprek voor linkbuilding te plannen!

Contacteer de linkbuilding adviseur voor een vrijblijvend gesprek en samen zorgen we Top posities binnen Google