Linkbuilding teksten nodig? Dan zit je goed bij ons want wij schrijven dagelijks blogs met zeer sterke kwalitatieve Linkbuilding teksten voor linkbuilding. Onze content is 700 tot 1400 woorden lang, zeer relevant, bevat enkele foto’s, die juiste titels en 1 tot 3 links naar uw website. Onze Linkbuilding teksten die we ontwikkelen tot blogs zijn gemaakt precies zoals Google het wil.

Linkbuilding teksten nodig?

De backlinks naar uw site zijn net zo belangrijk als de inhoud op de pagina om te bepalen waar u scoort bij Google. Linkbuildng Vlaanderen is gespecialiseerd in het bouwen van links van sites met een hoge autoriteit en veel verkeer die uw positie in de zoekresultaten van Google verbeteren en verkeer naar uw site leiden.

We hebben 15 jaar ervaring in het leveren van SEO en inbound linkbuilding-diensten in Vlaanderen en Europa. Wij werken uitsluitend met ervaren native copywriters in elke taal.

Gastpost/blogs/artikelen op relevante websites

Met onze SEO-service voor het plaatsen van gasten richten we ons op relevante, gezaghebbende blogs met hoge redactionele normen. We schrijven vervolgens een uniek, informatierijk artikel met een backlink naar uw site en bereiken bloggers om ervoor te zorgen dat de blogpost wordt gepubliceerd.  De meeste SEO-experts beschouwen gastberichten als het beste type link en deze zijn zeer effectief in het verbeteren van uw positie op Google.

Onze ervaren copywriters schrijven alleen in hun moedertaal en zijn gediplomeerd of hoger, met minimaal twee jaar relevante ervaring. Het hebben van professionele inhoud betekent dat gastberichten eerder worden geaccepteerd door grote blogs en u meer verwijzingsverkeer opleveren.

Ons team bestaat uit copywriters die boeiende en goed onderbouwde inhoud schrijven in negen verschillende Europese talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Nederlands, Italiaans en Spaans.

Linkbuilding teksten

Linkbuilding teksten laten schrijven?

Als marketeers streven we er altijd naar om inhoud te schrijven die hoog scoort op Google, en SEO is de brug die u daarbij zal helpen. Dat roept de vraag op: hoe integreer je dat in je content? Maak je geen zorgen – we hebben de medewerkers in huis die hiervoor kunnen zorgen.

Bel voor info over Linkbuilding teksten en blogs op +32 495/21 45 83 of mail naar: info@seobureau.be. Wij schrijven een blog van 750 woorden voor slechts € 25

Daarnaast kunnen we de blog plaatsen indien gewenst op één van onze websites aan € 35. De totaalprijs voor het schrijven van en plaatsen van een blog = € 60

We hebben duizenden contacten met bloggers die in elk land sites met een hoge autoriteit bezitten.

Met Linkbuilding teksten heeft u één contactpersoon voor al uw behoeften op het gebied van linkbuilding, of dit nu in één taal of in meerdere talen is.

Niet alle blogs zijn gelijk, inderdaad, we wijzen de overgrote meerderheid van sites af bij SEO-bereik.

Met onze service kunt u erop vertrouwen dat elke gastpost op gezaghebbende, betrouwbare en drukbezochte sites wordt geplaatst.

Hoewel gastberichten de kern vormen van elk Linkbuilding teksten-pakket, bieden we ook een reeks andere soorten links aan, waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat.

Wij helpen uw website te promoten in mappen, sociale media-shares, persberichten en gedeelde afbeeldingen. We kunnen ook krachtige infographics maken en deze delen op sociale media en deze verwerken in gastposts.

We balanceren onze pakketten zorgvuldig om u het maximale voordeel te geven voor uw Google-ranking.
Gastblogs van topkwaliteit gegarandeerd
We gebruiken drie verschillende kwaliteitsmaatregelen om ervoor te zorgen dat we de beste blogs voor je gastpost vinden.

Dit zijn:

Domain Authority (DA) – Moz.com’s meting van de autoriteit van een blog of nieuwssite op basis van een machine learning-algoritme dat voorspelt hoe vaak Google dat domein in zijn zoekresultaten gebruikt.

TrustFlow (TF) – Hoe nauw een blog is gekoppeld vanaf vertrouwde seed-sites op basis van een handmatige beoordeling van het web door Majestic.

Verkeer – De maandelijkse organische bezoeken aan een site van Google-zoekopdrachten, zoals geschat door Semrush.

Top gastposten

Als u op zoek bent naar gastberichten van topkwaliteit, kunnen we sites aanbieden die:

  • DA45+
  • TF25+
  • DR 25+
  • 700 tot 1400 woorden
  • 1 tot 3 afbeeldingen

Onze meest populaire talen

We hebben copywriters in elk van de volgende zes talen. Als u op zoek bent naar kwaliteitslinks in meerdere talen, waarvan er één hieronder niet wordt vermeld, laat het ons dan weten. We hebben een internationaal netwerk van bloggers en kunnen naast deze zes ook inhoud vertalen en links publiceren in een breed scala aan talen.

We hebben contacten met honderden of duizenden bloggers in elk land. Dit is nadat we de meeste sites uit onze database hebben verwijderd omdat ze niet aan onze kwaliteitscriteria voldoen.