#1 Linkbuilding diensten. We vinden plaatsingssites die zijn gerangschikt als sites van autoriteit, zodat onze linkbuilding-services succesvol zijn bij Google. Het eindresultaat is een hogere zoekwoordrangschikking voor uw website, waardoor de zichtbaarheid en het aantal klikken toenemen, omdat maar weinig mensen ooit door de zoekresultaten op de eerste pagina van de SERP’s klikken.

Wat is linkbuilding?

SEO Linkbuilding helpt uw ​​bestemmingspagina’s een boost te geven om hoger te scoren op de pagina’s met zoekresultaten van Google-zoekmachines, terwijl het ook enorm ten goede komt aan uw internetmarketingstrategie.

Wat maakt echter een goede linkbuilding-campagne? Bereik is van vitaal belang, omdat u hiermee uw merk aan verschillende doelgroepen kunt introduceren en tegelijkertijd op websites met hoge autoriteit kunt worden geplaatst die uw domeinautoriteit (DA) op Google verbeteren, waardoor uw online zichtbaarheid wordt gemaximaliseerd.

Hoe werkt linkbuilding?

Wij geloven dat onze linkbuildingdiensten een fundamenteel aspect zijn van een succesvolle SEO-campagne. Daarom zullen onze specialisten met u samenwerken om doelstellingen te definiëren en een strategie te ontwikkelen door middel van bloggerbereik, PR en creatieve contentmarketing.

We zullen daarom de stappen nemen om uw belangrijkste doelgroepen te identificeren en belangrijke beïnvloeders aan te trekken. Ons team levert ook graag backlinkdiensten ter ondersteuning van interne en externe contentmarketing- en PR-teams, of we kunnen graag uw enige SEO-team worden.

linkbuilding

Onderzoek

We doen grondig onderzoek naar uw branche, zoekwoorden en concurrenten om een ​​strategie voor het bouwen van links te leveren die werkt voor uw website. We gebruiken onze in-house technologie om backlinks van hoge kwaliteit te leveren met behulp van white hat linkbuilding-technieken. U hoeft zich daarom nooit zorgen te maken over het ontvangen van een Google-penalty vanwege slechte backlinking-methoden.

Audit & Analyse

We geloven in het beoordelen van uw huidige linkprofiel voordat we er zelfs maar aan denken om met onze backlinkbuilding-services te beginnen. Door dit te doen, kunnen we inzicht krijgen in bestaande problemen die nu of in de toekomst voor problemen kunnen zorgen, zoals onnatuurlijke, manipulatieve backlinks van eerdere campagnes. We kunnen dan een strategie leveren die uw backlinkprofiel met succes kan verbeteren.

Uitvoering

Wij geloven dat een contentmarketingcampagne het kloppend hart is van een linkbuildingstrategie. Om deze reden bouwt ons outreach-team relaties op met invloedrijke journalisten, bloggers en redacteuren om links te plaatsen met een hoge autoriteit. We hebben ook een team van bekwame schrijvers om boeiende, goed geschreven inhoud te bieden, die organische verwijzingen zal stimuleren en uw website in staat zal stellen vertrouwen te winnen in de SERP’s.

Meting

We zijn toegewijd aan het leveren van duurzame resultaten op de lange termijn voor een merk. We richten ons voortdurend op het ontwikkelen van een natuurlijk backlinkprofiel voor uw merk. Daarom analyseren we een campagne door middel van gedetailleerde rapportage – en bieden we volledige transparantie over onze aanpak.

Ons linkbuilding proces

Onze SEO-linkbuildingservices worden vakkundig geleverd door een team van getalenteerde contentmarketing- en PR-specialisten, die ernaar streven uw merk uitzonderlijke dekking, hoogwaardige backlinks en organische verwijzingen naar uw website te bieden.

Campagneplanning

We zullen uw vereisten bespreken, waaronder niche, SEO-statistieken, inhoudswoordentelling en campagnevolume voor linkbuilding.

2. Handmatig bereik

Ons team selecteert vervolgens sites van de hoogste kwaliteit uit onze gevestigde relaties, samen met het uitvoeren van nieuwe handmatige outreach naar nieuwe websites. Websites worden dan in dit stadium aan de klant getoond als voorafgaande goedkeuring vereist is.

3. Inhoudsproductie

Ons getalenteerde Content Team zal originele, unieke content ontwikkelen, die u kunt goedkeuren. Indien nodig brengt het team graag wijzigingen aan in uw stukken.

4. Implementatie en rapportage

Ten slotte sturen we de inhoud naar de publicerende sites en publiceren we de linkplaatsingen namens u. Uw toegewijde accountmanager deelt vervolgens het linkbuildingrapport met u.

Waarom wij?

Wij zijn een getalenteerd digitaal marketingbureau dat gespecialiseerd is in SEO met kantoren in Londen en Cheltenham. Onze unieke aanpak is datagedreven, waardoor we hoogwaardige en uitstekende resultaten kunnen bieden voor al uw SEO- en digitale marketingbehoeften.

Linkbuilding strategie

U hebt een strategie nodig waarmee u uw pagina’s een boost kunt geven, zodat ze hoger in de zoekresultaten van Google komen te staan, waardoor u meer kans heeft op organisch verkeer. Outreach is mogelijk het meest essentiële element in een goede strategie, omdat het u in staat stelt uw merk aan een breder publiek te introduceren en tegelijkertijd op websites met een hoge autoriteit wordt geplaatst, wat uw domeinautoriteit op Google kan verbeteren.

Linkbuilding is een langetermijninvestering voor uw merk en duurt zo lang vanwege de vele stappen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat het goed wordt gedaan. Onze experts doen grondig onderzoek naar uw branche, zoekwoorden en concurrenten om een ​​op maat gemaakte strategie te ontwikkelen die werkt voor uw website, voordat ze een goed geplande uitvoeringsfase implementeren waarin ons outreach-team relaties opbouwt met invloedrijke journalisten, bloggers en redacteuren om uw links te hosten. Ons bekwame team van schrijvers creëert boeiende inhoud om vertrouwen te winnen in de SERP’s. Zelfs daarna merk je mogelijk pas 8-10 weken nadat de links live zijn gegaan resultaten.

Om uw concurrenten te verslaan, moet u meer kwaliteitslinks bouwen dan ze hebben. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat linkbuilding een voortdurende inspanning is voor uw merk en dat u voor onbepaalde tijd door wilt gaan met het bouwen van links naar uw webpagina’s, want hoe meer waardevolle links u heeft, hoe beter uw website-autoriteit zal zijn en hoe groter de kans dat u’ om hoger in de zoekresultaten van Google te komen.

Er is geen specifiek aantal links dat u nodig heeft, omdat elk zoekwoord en elk zoekresultaat anders zal zijn. Als vuistregel geldt echter dat als u meer kwaliteitslinks heeft dan uw concurrenten die linken van gerenommeerde bronnen, u in theorie hogerop moet komen en uw bedrijf op die lucratieve eerste pagina moet krijgen.