Domein autoriteit, iedereen in de SEO wereld praat erover maar wat is het eiggelijk en is de DA of Domein autoriteit belangrijk? Domain Authority (DA) is een door Moz ontwikkelde rangschikkingsscore voor zoekmachines die voorspelt hoe waarschijnlijk het is dat een website scoort op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s). Domain Authority-scores variëren van één tot 100, waarbij hogere scores overeenkomen met een grotere kans op ranking.

Domain Authority is gebaseerd op gegevens uit onze Link Explorer-webindex en gebruikt tientallen factoren in zijn berekeningen. De eigenlijke berekening van de domeinautoriteit zelf maakt gebruik van een machine learning-model om voorspellend een “best passend” algoritme te vinden dat onze linkgegevens het meest correleert met ranglijsten in duizenden daadwerkelijke zoekresultaten die we gebruiken als standaarden om tegen te schalen.

Hoe wordt Domain Authority berekend?

Domeinautoriteit wordt berekend door meerdere factoren te evalueren, waaronder het koppelen van hoofddomeinen en het totale aantal links, tot een enkele DA-score. Deze score kan vervolgens worden gebruikt bij het vergelijken van websites of het volgen van de “rangschikkingssterkte” van een website in de loop van de tijd. Domain Authority is geen Google ranking factor en heeft geen effect op de SERP’s.

Vanaf de Domain Authority 2.0-update begin 2019 is de berekening van de DA-score van een domein gebaseerd op de voorspellingen van een machine learning-algoritme over hoe vaak Google dat domein in zijn zoekresultaten gebruikt. Als de kans groter is dat domein A in een Google SERP verschijnt dan domein B, dan verwachten we dat de DA van domein A hoger is dan de DA van domein B. Leer meer over de Domain Authority-update en hoe u deze met uw team kunt bespreken in deze presentatie , of ontdek hoe u DA 2.0-statistieken kunt gebruiken met deze uitgebreide whitepaper .

Aangezien DA is gebaseerd op machine learning-berekeningen, fluctueert de score van uw site vaak naarmate er meer, minder of verschillende gegevenspunten beschikbaar komen en in die berekeningen worden opgenomen. Als facebook.com bijvoorbeeld een miljard nieuwe links zou verwerven, zou de DA van elke andere site dalen ten opzichte van die van Facebook. Omdat meer gevestigde en gezaghebbende domeinen zoals Facebook steeds grotere linkprofielen zullen hebben, nemen ze meer van de high-DA-slots in beslag, waardoor er aan de bovenkant van de schaal minder ruimte overblijft voor andere domeinen met minder robuuste linkprofielen. Daarom is het aanzienlijk gemakkelijker om uw score van 20 naar 30 te laten groeien dan van 70 naar 80. Om deze reden is het belangrijk om Domain Authority te gebruiken als een vergelijkende statistiek in plaats van een absolute.

Waarom is een hoge DA waarde belangrijk?

Het verhogen van uw Domein autoriteit kan resulteren in een betere Google-ranking en meer verkeer naar uw website. Voor veel concurrerende sectoren geeft Google alleen resultaten weer van zeer gezaghebbende domeinen.  Maar het is belangrijk om te onthouden dat het Google Search-algoritme niet rechtstreeks rekening houdt met Domein autoriteit bij het rangschikken van websites, aangezien DA een subjectieve score is die is uitgevonden door een derde partij (Moz).

Waarom is DA (domeinautoriteit) dan belangrijk?

De factoren die de Domein autoriteit verhogen, vallen samen met de factoren die Google gebruikt om websites te rangschikken, waardoor het effect lijkt te hebben.

Deze factoren omvatten:

Het aantal domeinen dat naar uw site linkt.
Op zijn beurt het aantal sites waarnaar deze domeinen linken.
De Domein autoriteit  van de domeinen die naar uw site verwijzen.
In dit artikel gaan we dieper in op Domain Authority (DA) en vergelijkbare statistieken. We zullen ook enkele van de strategieën belichten die we bij Linkbuilder gebruiken om de DA van de websites van onze klanten te vergroten.

Wij kunnen de DA waarde van uw website verhogen naar DA 50+

Kenmerken van deze GIG:

Domein autoriteitMOZ DA en PA zullen 100% worden verhoogd tot DA 50 of DA 50 Plus
100% White Hat SEO (Zoekmachine Optimalisatie) Methode
Natuurlijk werk (
Hoge kwaliteit Dofollow Backlinks
Live & permanente links
Linken met grote sites zoals CNN BBC en ga zo maar door.
Veilig van Google Core, Penguin, Medic & Panda update. SERP vriendelijke methode.
Zodra DA toeneemt, meer verkeer, en ranking beginnen te tonen
Hoog in Google rangschikken
Live Tijd Ondersteuning

Als een website een hoge DA heeft dan zal het meer verkeer en verkoop te krijgen. Wij geven u een garantie dat wij de DA van uw website (Domein autoriteit) zullen verhogen tot 50 of 50 plus met bewijs. U kunt de Domein autoriteit  van uw website ook zelf controleren via een aantal gratis domein autoriteit checker websites. Wij raden u aan https://websiteseochecker.com/domain-authority-checker te gebruiken. Hier kunt u tot 3 website’s Domein autoriteit (DA) controleren.

De prijs voor DA verhogen 50 plus : 250 euro

Bestel hier

 

Wat is Page Authority?

Page Authority (PA) is een score die is ontwikkeld door Moz en die voorspelt hoe goed een specifieke pagina zal scoren op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP). Page Authority-scores variëren van één tot 100, waarbij hogere scores overeenkomen met een groter vermogen om te rangschikken.

Tools: controleer je PA met Link Explorer

Page Authority is gebaseerd op gegevens uit onze webindex en houdt rekening met tientallen factoren. Net als Domain Authority , gebruikt het een machine learning-model om het algoritme te identificeren dat het beste correleert met ranglijsten over de duizenden SERP’s die we voorspellen, en produceert vervolgens Page Authority-scores met behulp van die specifieke berekening.

Hoe wordt Page Authority gescoord?

We scoren Page Authority op een logaritmische schaal van 100 punten. Het is dus aanzienlijk gemakkelijker om uw score van 20 naar 30 te laten groeien dan van 70 naar 80. We werken het algoritme dat wordt gebruikt om Page Authority te berekenen voortdurend bij, zodat u uw score van tijd tot tijd kunt zien fluctueren.

Wat is een “goede” Page Authority?
Vanwege de manier waarop Page Authority wordt berekend (zie “Technische definitie van Page Authority” hieronder), kan het het beste worden gebruikt als een vergelijkende statistiek (in plaats van een absolute, concrete score) wanneer u onderzoek doet in de zoekresultaten en bepaalt welke pagina’s krachtigere of belangrijke linkprofielen dan andere. Omdat het een vergelijkend hulpmiddel is, is er niet per se een ‘goede’ of ‘slechte’ Page Authority-score.

Pagina-autoriteit versus domeinautoriteit

Waar Page Authority de voorspellende sterkte van een enkele pagina meet, meet Domain Authority de sterkte van hele domeinen of subdomeinen. De statistieken worden echter berekend met dezelfde methode – dus in veel opzichten lijken ze meer op elkaar dan dat ze verschillend zijn.